Accomodatie

De Amyerhoof voldoet aan alle eisen van deze tijd, het is een multifunctioneel gebouw met tal van mogelijkheden.

Sinds de uitgebreide verbouwing en renovatie in 2004-2005 is de Amyerhoof aangepast aan alle eisen van deze tijd, het is een multifunctioneel gebouw met tal van mogelijkheden. Voor de mindervalide bezoekers is er een speciale ingang zodat ook zij zonder problemen de Amyerhoof kunnen bezoeken.

We beschikken over een grote zaal met Toneel faciliteiten, die tevens deelbaar is 3 kleinere zalen zodat we tegelijker tijd diverse activiteiten kunnen houden zonder dat men last van elkaar heeft. Er is een uitstekende en goed verzorgde toiletgroep met een invaliden toilet.

Verder beschikken wij over een prima geluidsinstallatie en er zijn tevens faciliteiten voor het houden van presentaties.

De Amyerhoof is een perfecte locatie voor het houden van: verenigingsactiviteiten, vergaderingen, exposities, dansavonden, kienavonden, toneeluitvoeringen etc.

De totale capaciteit is geraamd op maximaal 400 bezoekers. We beschikken over een ruime  gratis parkeerplaats voor de deur,  en de bushalte is om de hoek

Na een verenigingsactiviteit is het Trefcentrum een prima gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een heerlijk glas Brand Bier.
"Amyerhoof mie es n Gemeinsjapshoes"


Er is veel mogelijk in de Amyerhoof