Verenigingen

Gemengde Zangvereniging Crescendo

Kom eens naar een repetitie en ervaar wat het voor jou betekent samen met anderen te zingen.Gemengde Zangvereniging Crescendo
Opgericht 1 oktober 1953
www.crescendo-amby.nl

De Gemengde Zangvereniging Crescendo daagt je uit!

Kom eens naar een repetitie en ervaar wat het voor jou betekent samen met anderen te zingen.
Denk nou niet dat je buurvrouw of buurman je erop aankijkt, als je nog wat voorzichtig bent, want zij zijn ook ooit eens begonnen.
Pas dan weet je waar je voor kiest, als je besluit om het bij die ene keer te laten. Maar misschien besluit je om het voorlopig een tijdje te proberen.
Of je bent dolenthousiast en wordt lid. De dirigent zal je zeker helpen, als je hem vraagt of je stem wel geschikt is. Proef de sfeer en ervaar of het klopt wat sommige nieuwkomers laatst nog zeiden: “Er heerst een goede stemming, de sfeer is ontspannen!” Zing zélf en beleef de muziek ten volle! Kom dan eens naar een repetitie. Elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Gemeenschapshuis Amyerhoof.

Wat is de Gemengde Zangvereniging Crescendo?
Crescendo is een gemengd koor, d.w.z. dat er sopranen en alten, tenoren en bassen in meezingen, ruim 40 personen.
Het koor staat onder leiding van Harrie Wijenberg, die de intentie heeft het koor tot een hoger niveau te brengen. Hij legt de lat hoog, maar hij weet precies wat hij kan vragen en wat niet. Plezier staat voorop!
Het koor wordt al vele jaren vakkundig op de piano begeleid door Mariëlle Dupuits-Frijns.

Wat is het repertoire?

Het repertoire is zeer divers. Musicals, popsongs, kerkelijk, operette, dialect. Je kunt het je bijna niet voorstellen of het zit wel in het repertoire van Crescendo.

Ervaring noodzakelijk?
Je hoeft geen ervaren zanger te zijn. dat word je vanzelf. De meeste koorleden waren dat ook niet meteen. Een gezonde dosis ambitie en enthousiasme is voldoende.

Nadere informatie

Voel je je aangesproken, denk je ik wil hier meer van weten, maar ik wil er eerst met iemand over praten, dan kan dat altijd.
Onze bestuursleden willen je altijd te woord staan. Misschien nog makkelijker is het om contact te zoeken met het secretariaat: Twan van Bogaert, telefoon 06-28979966 of mail: twanbogaert@ziggo.nl
Maar je kunt ook elk koorlid vragen. Iedereen is bereid je meer over het koor of zijn of haar ervaringen te vertellen. Tot ziens, dinsdagavond 20.00 uur in Gemeenschapshuis Amyerhoof!